Sallad | Hållbart | Dao Beach

Om ni inte har smakat på Hanalei från Kona Brewing så testa. Tidigare har jag deklarerat att Big Wave Golden Ale är bäst men ju mer jag smakar här finner jag ytterligare favorit.

Dagen har flytit på bra och idag blev det en massa fruktmix ut till servis. Det känns så himla friskt och härligt med frukt och bär i olika former.

Jag kokade ihop en tomatsås på alla våra tomat, lök, och salladsslattar tillsammans med min egna kryddblandning som passade perfekt till köttfärssåsen. Det är så himla roligt att laga mat till hela personalstyrkan. Det uppskattas verkligen när det blir spaghetti och köttfärssås, lasgane, korvstrogsnoff med potatismos eller potatisgratäng med nån köttbit och för att inte tala om chefens vegetariska lasagne.

Daos handskallade räksallad med ägg är mycket populär tillsammans. Jag tycker nästan bäst att lägga upp denna anrättning på tallrik. Vet inte varför men det känns lyxigt.

Vår korvparisare från Tillmans i Hälsingland.börjar bli populär. Några gäster önskar ägg, ost eller skinka. Vi har gjort många olika konstellationer. Tur att inget är omöjligt hos oss.

Jag kan äta spaghetti och köttfärssås med riven ost och sallad varje dag.

Som ni ser på färgen på mitt kaffe så har jag i mer mjölk. Så en kan säg att jag drick mjölk med kaff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star