Höstgryta | Gryta | Höst

Fel
Den här filmen finns inte

Jag putsade biff häromdagen som har fått legat i ramlösa över natten så idag var det bara till att skala och cutta upp lite primörer som får steka i smör tillsammans med en fond på lök, vitlök, persilja, timjan, lite citron, gelé, salt och peppar. Låt detta få gotta ihop sig, rör om, smaka av och tillsätt kryddning efter tycke och smak. Häll sedan i pepsi, grädde och mera vinbärsgelè. Låt grytan få puttra ett par timmar, smaka även av och rör runt. Serveras med kokt potatis eller inlagda grönsaker med en bit bröd och varför inte slå till med ett glas Amarone tommasi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star