Onsdag | Städdag

Fel
Den här filmen finns inte

Idag är det sköna onsdag och den bästa onsdagen denna vecka. Jag har diskat, plockat och småstädat. Det kanske låter mera än vad är men många bäckar små.

Fel
Den här filmen finns inte

Det är ungefär lika skönt att stänga som att öppna. Båda sakerna är minst lika viktiga förutom att öppningen kanske är roligare mot ett startskott? För mig är det viktigt att kunna delta i allt som rör en krog för erfarenhet och förnimmelser i olika etapper.

Solen skymtar tillsammans med regnskurar och jag har fått er riktigt glädjande besked som jag först och främst delade med min pappa och chef.

Jag kan prata med min boss om precis allt och lite till. Hon har varit med mig under resans gång och alla besök jag har mäktat med under året. Det stärker mig som person att någon är delaktig på min resa och accepterar den endast för sig själv.

Det är snart ett nytt delmål jag har nått med mig själv och jag är stolt. Resterande tider skyndar långsamt och jag har inte längre bråttom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star