Köttbullar | Gräddsås

Eftermiddagen var väldigt slö och jag var nog rätt rastlös även om det finns himmelskt mycket att göra. Framåt kvällskvisten drog min chef ihop världens godaste gräddsås som serverades med kokt potatis, köttbullar, lingon och inlagd gurka jag drog ihop vid lunch så det har fått stå och dra hela dagen.

Fel
Den här filmen finns inte

Här var jag mäkta rastlös då jag tog en promenad till vattnet och kollade till min väns segelbåt. Idag blev det en riktigt tidig kväll and l love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star