Torsdag | Tv kväll

Igår var det första gången på fyra månader jag tittade på tv innan middagen jag blev bjuden på. Under hela denna vecka har jag blivit bjuden på god mat. Det är rena rama lyxen och framförallt när det är min favoriträtt som jag kan leva på dag efter dag om den tillagas rätt.

Spaghetti och köttfärssås med sallad och god dressing på honung, balsamico, vitvins vinäger, salt och peppar (Jättegod)


Gårdagen var jättelugn och väldigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star