Treatya | Treatya.com

www.treatya.com

Ni vet väl att ingen mindre än drottningen och entreprenören Dominika Peczynski är grundaren av denna fantastiska skönhetstjänsten Treatya.

Uttalande i media om varför?

”För att jag inte kunde gå till en salong pga min lilla son, han kunde inte sitta still och det gick inte att ta med honom när jag skulle göra behandlingar, så jag såg så ovårdad ut i flera år, men sedan kom jag på att jag hade lite kompisar som kunde komma hem till mig och hjälpa mig med hår , naglar och injektioner bland annat , jag tyckte att alla skulle få möjlighet att göra skönhetsbehandlingar hemma, och inte bara jag som har kompisar i branschen.”

Registrera er som behandlare gratis på treatya.com och erbjud alla i hela sverige skönhetsbehandlingar hemma.

För dig som inte hinner med tunnelbanan eller orkar ta sig ut, har fullt upp i hemmet men vill ändå piffa upp vardagen så rekommenderar vi treatya.com.

Behöver du en nagelstylist, barberare, makeup artist eller varför inte en massör?

www.treatya.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star