Svenskt Mathantverk

Häromdagen åkte vi ut till Upplands Väsby där Svenskt Mathantverk har sitt lager och kontor!

Förra vintern stod jag på rätt många Slottsmässor och sålde för SMH. Det är slitet som tusan mellanvarven men bortsett från det är det utmanande och roligt. Jag vet inte vad som är bäst? Utmaningen med att slå sina egna rekord eller träffa alla utställare som en möter på Slottsmässorna och det blir ett igenkännande som skapar glädje för vissa är oerhört trevliga och mycket tillmötesgående och snäll.

Sen har vi såklart kunderna som är fokuserad och målmedveten över vad jag ska plocka ner i påsarna. Det ska bli spännande att få höra hur det smakade med tipsen jag gav i samband med merförsäljning. Jag säljer ju inte bara en produkt utan jag säljer så mycket mer.

I år får vi se hur mycket det blir med Svenskt Mathantverk men något pass blir det nog?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star