Olivoljeprovning | Olja & Oliv

Få saker är trevligare än att gå ut i ett stora som små sällskap, men ibland kan det vara svårt att veta vart det bär av. För att göra det lite enklare för er så rekommenderar vi varmt Olja och oliv som är en mysig restaurang, deli och butik på Erstagatan 17 på söder i Stockholm.

Här kan ni avnjuta härliga italienska smårätter varmrätter och goda efterätter tillsammans med ett imponerande vinsortiment.

Allt ni äter går i stort sett att köpa med sig hem eller varför inte en presentkorg? Kom gärna in en stund före och låt er frestas av det goda i hyllorna och från deli.

Det erbjuds olivoljeprovning. Vad är en bra olivolja? Vilken olja passar till vad och när? Vilken olja är bäst att shoota? Under kvällen testar ni ett antal fina olivoljor. Ni får lära er allt om olivoljans historia och framställning och ni får tips om hur man använder produkterna på bästa sätt.

Oavsett om du ska på AW med kollegorna eller dra ihop en lite större middag med vänner och familj så hoppas vi att ni hittar en trevlig krog för hela sällskapet.

#oljaolivdeli
#erstagatan17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star