2Loca | Music Producer

Website: 2Loca (soundcloud)

Den största vägen till stora produktioner för många tjejer är genom att själv producera sin musik. Det kan en inte tro? Lyssna in 2Loca ett par gånger så är det bara en tidsfråga du inte kan få nog. Vi känner ingen press utan musiken produceras och tar form i mån av tid.

Vi har till exempel Taylor Swift, Lady Gaga, Lauren Hill och Beyoncé som är stora skivproducenter för sina egna album men började hemma. Sen dess klättrade kända tjejproducenter som producerar åt andra uppåt och vi hör det på radion.

Den första kvinnliga skivproducenten på Nashvilles Music Row är Gail Davies och sen kan listan göras lång. Kolla bara in alla våra världsproducenter som levererar musik i världsklass på våra dansgolv. Musikskaparna skapar magi bland trossar, strobs och lasermaskinerna. Discokulan snurrar och gästerna samlas, dunket sorlar och natten har bara börjat på Summerburst, Matinee Group, Circus, Clean Group, Neverland, Monday Cruise och alla undergrounds eller festival mfl.

Så, skruva upp ljudet och glöm inte vart du läste det här för det är inte sista gången vi hör denna musik florera omkring.

#2Loca

Website: 2Loca (soundcloud)

DJ, Music producer

Website: 2Loca (soundcloud)

#2Loca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star