Lördag | Sov & matklocka

Pasta med salami och parmesan till middag.

Jag var ledig i lördags!

Det var min första lediga lördag på evigheter. Mina planer var att försöka hitta på något och eventuellt gå ut och umgås men jag vaknade upp på lördagsmorgonen och åt frukost och lunch samtidigt. Jag tittade lite på tv och åt igen. Därefter somnade jag och vaknade upp på kvällen med lite sms från vänner som undrade om jag skulle med ut. Jag vet inte om jag svarade eller ej för jag somnade halvvägs in i ”Så mycket bättre” och vaknade upp 9 timmar senare.

Det var bra att den där utgången uteblev och att jag inte gjorde några större extravaganta utflykter.

Söndagen fortsätter med lugn och tv.

Lasagne till lunch.
Mina flesta chips på flera månader med basilikadipp.
Potatisgratäng med Prosucuttio cotto till frukost/lunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star