The Red Room | Club Oscar

Ni minns väl inlägget (läs här) som spred sig lika mycket som folket häpnade över succén på Club Oscar. Nu är Tomas Lingman (Lingmans Event) och Oscar Engqvist tillbaks med ett helt nytt koncept på The Red Room.

Nattklubben rymmer hundratals gäster och bjuder på förstklassiga discobelysning och ljud i världsklass. Återigen bjuder konceptet på nattlivshändelser och formar The Red Room i Söderhamn till en av de bästa platserna att festa på.

Här får ni räkna med överraskningar med alltifrån liveframträdande, Pole Dance, drag, drugor, show, dj-producer och listan kan göra oändlig med ett fullsatt dansgolv, heta deltagare med olika stilar som kan tillfredsställa alla stämningar och önskningar.

Lite före bilder.

Lite före bilder.

Fel
Den här filmen finns inte

Så här ser det ut nu

Förutom Club Oscar, The Red Room och Studio54 så skräddarsyr Tomas Lingman och Oscar Engqvist tillsammans med er företagsfest, födelsedag, större organisationsfester, proffsen för evenemangsproduktion på The Red Room kommer att ta hand om allt och lite till.

Bakom de röda sammetsrepen, på röda mattor, snygga ljus och ljudupptagningar och klubbens härliga fasad så finns den enda tillflyktsplatsen ni behöver. Hit kommer inspirerande profiler, kommunpampar, studenter, sportikoner, matskribenter, krogfolk och alla vi andra däremellan.

Nästa fest sker 30/11 och 25/12 samt 31/12 på Statt där allt började en gång i tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star