Awareness Avenue | I m Enough

Min dröm är som för många, inte alla men det är såklart ett giftermål med fest. Först och främst bör jag väl bege mig ut och socialisera mig?

Idag kom jag ett steg närmare en förlovning (vänskapligt och med två – Jag är monogam så tuff shi’t) då jag glatt blev överraskad av två fina vänner som har köpt en gåva till oss alla från hemsidan Awareness Avenue som började 2016 med ett enda vackert syfte. Att öka medvetenheten om mental hälsa och hjälpa till att förändra framtiden för tusentals människor.

Det är ingen hemlighet med att en har stått på stupet, hängt löst i snaran och inte vetat hur morgondagen kommer att se ut.

Så när vi sitter i soffan och ringarna som hänger runt mina favoritrosor plockas fram och jag får höra betydelsen bakom silverringarna blir jag rörd.

Denna ring har betytt och betyder skillnad för många över hela världen. Det är för vänner, kompisar, släkt och familj. Det är som en enorm gest med stor betydelse av välvilja till någon som behöver.

Ringarna från Awareness är ett varumärke som bryr sig djupt om mänskligheten och arbetar förebyggande av självmord, i vissa fall kan även dessa gester rädda liv.

Ibland glömmer vi människor bort varandra och vi glömmer ibland bort att påminna oss själva att vi duger, vi räcker till och vi kan.

hemsidan finns det mycket annat än just bara ringar men att smycken har större betydan än just bara smycken är stort.

Im Enough.

Ett svar på “Awareness Avenue | I m Enough

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star