Lördag | Fest | Bröllop

Idag är det första lördagen jag är ledig sen 6 månader tillbaks. Det är så himla typiskt att allt trevligt händer på samma dag. Jag har dock pratat med min chef att jag behöver någon ledig helg för att få lite socialt i mitt liv. Inget konstigt alls egentligen trots att arbetsmoralen är alldeles för hög.

Jag och två till kör ett stort event på Secret Garden ikväll. Vi har sålt över 80 förköpsbiljetter till mingel och bubbel i källaren vilket känns bra. Jag minns alla dessa vändor med förköpsbiljetter när vi körde på Kolingsborg och vi bara hade sålt 400 biljetter och magen knöt sig till is. Vilka kontraster?

Jag är dessutom bjuden till en privatfest för att fira 3 års bröllopsäktenskap. Det känns extra fint och trevligt.

Tänk den dagen jag kan bjuda in till bröllopsfest. Det finns nog ingen som längtar så mycket som mig till den dagen. Men eftersom jag eller hen har funnit varandra så kanske det räcker med att ställa till med fest?

En drömbröllopsfest med middag, dricka, uppträdande, tal och sång samt dans. Åh. Känner inte ni som mig samma längtan och glädje?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star