Hemma | Hälsingland

Det är så skönt att vara hemma även om det bara är för ett par dagar. Jag vill verkligen stanna kvar tills på onsdag eller torsdag för jag hinner ingenting och jag hinner knappt umgås med pappa.

Vi kom med snön och det finns något gott med det också eftersom det blir så ljust och fint.

Fel
Den här filmen finns inte

Jag har lagat en massa mat vilket är skönt. Det är något som aldrig rinner ur led.

Jag svängde såklart förbi Waynes Coffee och Eat & Meet. Jag får alltid något extra förutom roligt snack och trevligheter. Det var här allt började trots allt för flera år sedan och det är något som hänger med tiden oavsett vilka som har driftat.

Fräsch och härlig salladsbuffé

En utav det godaste brynt hollandaisesås jag har ätit

Det ser riktigt bra ut i möblering och det känns luftigt och bra planerat. Det är oftats något som har förändrats till det bättre när en gäster.

Tidigt i morse hann jag även ta en fika med finaste Afaf på Tewes Konditori. Afaf är en person med många järn i elden. Hon är helt fantastiskt öppen för samtal jag brinner för och hon gör en så oerhört glad. En fin och bra person för Hälsingland och Söderhamn.

Läs mera om Afaf på MittMedia.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star