Bonde söker fru | Utomlands

Jag sitter och tittar på första avsnittet på Bonde söker fru och blir glad. Det finns så många fina människor som söker kärleken.

Jag får även en massa tankar själv. Jag har egentligen bara haft en stor kärlek som jag trodde skulle hålla livet ut. Det kanske låter plumpt att utrycka sig så eftersom jag har träffat andra? Däremot så har ett par få personer betytt olika och ingen har varit sämre eller bättre. Nästan alla vet hur den här stora första kärlek känns, den är speciell. Den kanske kommer att upplevas igen men jag är väldigt restriktivt och kräsen vilket betyder att jag kanske kommer att få leva ensam i flera år till eller ännu värre? Resten av mitt liv?

Jag tittar ofta på ögonbrynen ser ut, det måste vara fina linjer och inte för tjockt. Sminket ska smälta in i huden för det är inte fint om man ser det markanta från hakan och ner mot halsen där färgskiftningarna oftats syns.

Kroppsspråket är också ao. Tänk hur fint det är när en person kommer in och bara tar över hela rummet med sin glans. Som om det var den enda stjärnan som finns och kan ta för sig utan att vara klumpig.

Det här med kläder är också väldigt viktigt men livet hänger inte på en skör tråd ifall hen inte kommer med klackskor och slitzkjol eller en snygg piketröja där musklerna spelar sin egen musik.

Sen kommer vi till det viktigaste av allt, maten och mig. Hen bör älska mat i alla former och kunna våga utforska mer än vad jag gör. Jag tycker om mina rena och enkla smaker med en touch of taste. Att jag också är viktig är väl det viktigaste men jag inser att mina krav är alldeles för höga.

Men hjärna före utseende. Katt före hund och kunskap före okunskap.

Går det inte att spela in ett program ”Korean söker fru”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star