Frukost | Middag

Jag äter typ likadan frukost som middag? Jag är periodare på att äta frukost i olika former. För det mesta brukar jag vänta nån timme och sen ta ett glas med mjölk och kaffe på jobbet. Om jag är tillsammans med någon vilket inte har hänt sen sekelskiftet så älskar jag frukost. Jag minns hur det var att gå upp varje morgon och duka upp till mitt livs dåvarande kärlek, alltid en buffé. Minnen. Wayback.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star