Haga Schweizeri | NK Saluhall

Vet ni hur mycket bra bemötande är avgörande? Tidigare nämnde jag att många inom serviceyrket bör besöka vissa Thaivagnar för människorna som arbetar där är superöverdrivet glad, löser alla problem, ser inget problem och är lika glad trots att du är på dåligt humör. Det är lite så jag fick den första känslan när vi gick omkring med MoveEat konceptet.

Jag som är så fruktansvärt känslig över hur folk bemöter en älskar servicen på Haga Schweizeri. Nu behöver jag längre inte bara rekommendera folk till thaivagnarna utan besök Haga Schweizeri om ni vill få er dag nöjd samt äta gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star