Mos | Potatismos

I flera dagar, veckor och år har jag varit så sugen på potatismos. Varför lagar du inte då? För jag orkar inte. Om jag hade orkat så hade jag lagat så under två dagar på rad har jag ätit pulvermos. På den ena rätten stod det att det var hemlagat och eftersom jag vet vad det är för mos så var det en blanding på pulver och riktigt eftersom jag känner igen smaken och konsistens. Jag avskyr mos med klumpar. Det ska vara kokt potatis som du vispar med smör, grädde, salt, vitpeppar och eventuellt ett uns muskotnöt men det ska knappt kännas.

Hemlagad mos med klumpar, fisk och remouladsås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star