Punk Royale dundrar in med galen kräftskiva på Royal Park STHLM

Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale dundrar in på Royal Park STHLM med dekadent kräftskiva

Den 21-22 augusti kommer Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale med en efterlängtad repris när de dundrar in med dekadent kräftskiva bestående av obegränsat med svenska kräftor och många spännande överraskningar på Royal Parks terrass i Hagaparken.

Under hela sommaren körs kulinariska gästspel och andra överraskningar i stora, öppna ytor som möjliggör rekommenderade avstånd ocn nu tar Punk Royale över med svenska kräftor i överflöd, åtta kompletterande serveringar i sann Punk Royale-anda med tillhörande dryckespaket.

Royal Park Sthlm bjuder kontinuerligt in aktörer och artister att gästspela och nyttja den stora utomhusytan med utsikt över Brunnsviken, den stora scenen i trädgården och det fantastiska tältet med värme och kör innovativa gästspel och konserter i Royal Park Sthlm Bakficka.

-För oss är det viktigt att skapa aktivitet på vår destination och det är mycket glädjande att Punk Royale vill köra hos oss igen. Lite tokiga påhitt i en kulturhistorisk miljö är en spännande kombination och vi välkomnar olika aktörer att bidra till framträdanden i restaurangen och livestreamade pop-up konserter, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub.

-Vi ser fram emot att få genomföra en utflippad kräftskiva på Royal Park. Deras terrass med utsikt över Brunnsviken är perfekt för sammanhanget med klassisk svensk mattradition på otraditionellt vis, galenskap och annat skoj, säger Joakim Almquist, grundare och kreativ ledare på Punk Royale.

På Royal Park finns det även spa i trädgården där man kan få en härlig massage eller få manikyr och pedikyr samt Royal Park Beach Club, sandstrand och brygga, där man kan hyra solstolar, kanoter, kajaker, paddle boards och Segways för en tur i den vackra nationalparken och. Det finns även tre swimrunbanor runt Brunnsviken för den sportintresserade och ett utegym.

Hela sommaren på Royal Parks underbara terrass serveras det pizza, barbecue och mycket annat gott samt dyker det upp pop-up konserter som kontinuerligt arrangeras och livestreamas. I Royal Parks Bakficka begränsas platserna till 40 och annars sker konserterna ute på den stora terrassen med rekommenderade avstånd.

Tidigare i sommar har Punk Royale gästspelat, Thai in the Park bjöd på autentisk street food, Beirut in the Park leverede libanesiska, kulinariska mezes, shisha-lounge och rytmisk magdans och sen får vi se vad nästa överraskning blir!

Information och priser
Royale Kräftskiva inkluderar:

Svenska kräftor i överflöd

8 kompletterande serveringar

Anpassat dryckespaket

Sittningstid från kl. 18.00 och framåt = helkväll

Entré till Royal Parks Bakficka för efterspel

2 995 SEK per person

Royale Kräftskiva & Övernattning inkluderar:

Royale Kräftskiva samt

1 natt i Superior Dubbelrum

Frukost

Access till Haga Health Club

3 495 SEK per person
Anmälan: https://www.royalparksthlm.com/event/punk-royale-kraftskiva/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star