Musikweekend på Hesselby Slott

Vi är stolta över att under hösten presentera några av Sveriges absolut mest älskade artister på vackra musikslottet Hesselby slott. Under sex helger finns nu möjlighet att avnjuta sex artister på nära håll, i en rogivande och avslappnad miljö.

I den exklusiva upplevelsen ingår en smaklig trerättersmeny, konsert i slottets Polar Music Prize Sal, övernattning i ett av slottets dubbelrum som håller hög designnivå och möjligheten att få vakna upp utvilad för att avnjuta en frukost i vårt orangeri.

Musikweekend på Hesselby slott
Plura 17 oktober
Malena Ernman 31 oktober
Niklas Strömstedt 7 november
Uno Svenningsson 14 november
Orup 21 november
Tomas Ledin 28 november

Paketet bokas via hesselbyslott.se eller staycationstockholm.se.

Gästerna kommer att få avnjuta artisterna i slottets Polar Music Prize Sal där musikhistorien garanterat sitter i väggarna. Ingen mindre än Carl-Michael Bellman underhöll i salarna redan på 1700-talet och idag finns där Polar Music Prize alla pristagare porträtterade, varav många även besökt slottet. Den legendariska flygeln från Polar Studios står på scenen, densamma användes vid skivinspelningar i slutet på 1900-talet av internationella storheter som ABBA, Genesis, Rolling Stones, Roxy Music, Backstreet Boys, Led Zeppelin och många fler. Inramningen för en nära konsertupplevelse kan inte bli bättre.

-Vi vill erbjuda våra gäster kvalitativa musikupplevelser och weekendkoncept som följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Vi kommer därför att släppa 46 platser till respektive weekend. Våra gäster kommer att få uppleva ett urval av Sveriges främsta artister på ett speciellt och nära sätt som är väldigt, väldigt ovanligt. Jag skulle säga att det är once in a life time upplevelse, säger Torbjörn Blomqvist delägare av Hesselby Slott och Stockholm Meeting Selection.

– Det känns inspirerande och väldigt roligt med det här för mig lite annorlunda musikaliska formatet. Efter min tråkigt nog inställda sommarturné känner jag mig minst sagt taggad inför att möta publiken igen. Just mötet i en intimare miljö kan med lite tur och skönt samspel skapa oförglömliga kvällar, säger Tomas Ledin, en av höstens artister.

Bokning sker via Staycation Stockholm som ägs av Stockholm Meeting Selection.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star