En bukett av smaker i stort format – ett helt nytt vin från Black Tower!

Ett nytt vin i en vacker och generös flaska om 1 liter. Det är vad vinvärldens kult-ikon Black Tower lanserar i Sverige idag. En spansk chardonnay med en välkomponerad smakbukett och finstämd syra.

Black Tower är sedan länge ett etablerat och välkänt vinvarumärke i Sverige och i världen. Nu lanserar Black Tower en nyhet i Sverige; Black Tower Chardonnay. En frisk Chardonnay med fin syra som är lätt att falla för.

– Black Tower är ett älskat och uppskattat varumärke med många trogna fans. Den här nyheten är en frisk spansk ”chard” med en tydlig, finstämd och hög syra som mynnar ut i en bukett av tropiska frukter toppad med solmogen citrus. Vinet är lätt att tycka om och jag tror inte att någon som provar det kommer att bli besviken! Säger Petra Ekholm, produktchef på Hermansson & Co.

Black Tower Chardonnay passar utmärkt både som aperitif och till mat. Extra fint gör sig vinet till fräscha sallader, fiskrätter, kyckling och även rätter med asiatisk touch.

På näsan märks tropisk frukt, gråpäron och mineral. I smaken finns en frisk syra, solmogen citron, ananas, persika, honungsmelon och mango.

Den tjusigt blommiga 1-litersflaskan lanseras i Systembolagets beställningssortiment. Det innebär att vinet enkelt kan beställas på Systembolagets hemsida för att sedan hämtas ut och betalas på valfritt Systembolag eller ombud i hela landet.

Serveras: Väl kylt som aperitif eller till sallader, rätter på fisk, skaldjur och kyckling. Gör sig även utmärkt till rätter med asiatisk touch.

Karaktär: Doft av tropisk frukt, gråpäron och mineral. I smaken märks en fin frisk syra, solmogen citron och tropisk frukt såsom ananas, persika, honungsmelon och mango. Fyllig och fräsch eftersmak.

Lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 18 september.
Pris: 89 kr // Artnr 79031

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star