Dryckesmässor goes digital | Pincha

Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor och arrangerar årligen nio dryckesmässor i sex olika städer med närmare 70 000 besökare per år. Nu kompletteras de fysiska mässorna med ytterligare en mötesplats, fast nu i digital form. Den 2 oktober lanseras smaksajten Pincha.se

– Våra utställare och besökare efterfrågar ofta möjligheten att få ge och ta del av kunskap, inspiration och underhållning även mellan mässorna, så idén har vi haft ett par år. Den digitala kommunikationen växer inom mat och dryck och därför känns det extra roligt och spännande att nu äntligen kunna erbjuda även en digital mötesplats säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor och Pincha.

-Sajten kommer heta Pincha.se och kommer från kineskans Pinchang som betyder smak. Att ”pincha” innebär att möta nya upplevelser i smakens tecken. Smaker som gör dig nyfiken, överraskad och glad fortsätter Stanley Wong.

Vi vill att Pincha ska vara den där kunniga smakkompisen som man kan fråga om det mesta, även sånt man borde veta men inte vågat fråga om tidigare.

Vårt mål är att Pincha ska bli en av Sveriges ledande smaksajter när det kommer till dryck och mat avslutar Stanley med ett leende på läpparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star