Unik kväll med Sarah Dawn Finer på Elite Hotel Marina Tower

Den 4 och 5 december kommer en av Sveriges mest folkkära artister, Sarah Dawn Finer, till Elite Hotel Marina Tower för en intim konsert i hotellets festvåning Gyllene Salen. Denna unika kväll med Sarah Dawn Finer arrangeras i samarbete med Blixten o co och kommer vara ett unikt tillfälle att få se den folkkära artisten Sarah Dawn Finer på nära håll.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Sarah Dawn Finer till vårt fina hotell. I tider då få evenemang kan erbjudas ser vi fram emot att få leverera en helhetsupplevelse i trygg miljö för våra gäster med både fantastisk mat, musik och boende till riktigt bra priser.” – Helene Björncrantz, Konferenschef på Elite Hotel Marina Tower

Denna unika kväll med Sarah Dawn Finer är ett samarbete mellan Blixten o co och Elite Hotels. Under kvällen kommer publiken få ta del av Sarah Dawn Finers magiska låtskatt och personliga vinterfavoriter. Tillsammans med endast två musiker kommer detta bli en intim kväll i vacker inramning av den Gyllene Salen på Elite Hotel Marina Tower.

Hotellets restaurang SQ Bar & Restaurang kommer att ta fram en välkomponerad trerättersmeny som serveras under showen. Med mat och dryck av hög kvalitet erbjuder vi en helhetsupplevelse med förstklassiga smakupplevelser och vacker musik i kombination. Gästerna kommer dessutom att få ta del av förmånliga priser på boende på hotellet för att kunna få ut det mesta av kvällen.

Kvällen med Sarah Dawn Finer arrangeras den 4 och 5 december under trygga förhållanden på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Med ordentliga avstånd mellan borden i kombination med en hög dos av personlig service hoppas vi kunna erbjuda en minnesvärd kväll tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister.

Biljetterna släpptes fredagen den 9 oktober kl. 10.00. Läs mer på www.elite.se /sarahdawnfiner/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star