World Beer Awards | Duvel | Pale Ale

World Beer Awards tilldelar priser för alla internationellt erkända drycker och marknadsför världens bästa öl till konsumenter och handel över hela världen.

Den internationella juryn av ölexperter som sammanställts för att kröna de bästa öl i världen är helt klart Duvel-älskare”, Duvel fick även utmärkelsen World’s Best Pale Ale – Belgian Style strong redan 2018. De välbekanta Duvel-flaskorna har nu också fått en designuppdatering av deras etiketter.

Vid de prestigefyllda World Beer Awards väljer en internationell jury ut de bästa ölen varje år. Över 2200 öl från mer än femtio länder delades in i nio olika kategorier, baserat på deras individualitet och stil, för att tävla om medaljerna. Den internationella juryn genomförde blindprovningar och bedömde ölen i tre olika omgångar. Årets utgåva var dock en utmaning.

På grund av pandemin kunde jurymedlemmarna inte komma till ölen, så istället kom ölen till dem. Ölen transporterades över hela Europa, Asien, Kanada och Brasilien och experterna diskuterade dem digitalt.

Duvel vann också priser för Cherry Chouffe, Liefmans Goudenband och Tripel d’Anvers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star