CENTONZE | SICILIEN

Vi har äntligen fått in Centonze som producerar fantastisk kvalitativ extra jungfruolivolja. Skörden görs för hand när oliverna når perfekt mognadsgrad, alltså inte för tidigt och inte för sent. Extra jungfruolivolja gjord på olivsorten Nocellara del Belice har en ojämförlig bouquet meden gräsrik doft av tomater blandat med doften från gröna fruktiga oliver.

Den har en harmonisk smak av färska örter med en nypa kryddor. Passar bra till till bruschetta med grönsaker, tomater, linssallad, svampsoppa, linguine alle vongole och andra rätter med skaldjur, grillat kött och grillat kyckling.

www.olja-oliv.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star