Carpaccio Tonnata

CarpaccioTonnata, tunna skivor nötkött från ko-rasen Chianina på salladsbädd som serveras med en klassisk tonfisksås och kaprisäpplen.

Jag har lagt några Carpaccio Tonnata i år om en säger så. Det tog ett par månader och lite till innan jag gav mig på tonnatan. Min kollega tillagar den med bravur så jag fick nog lite prestationsångest? Nu är tonnatan en utav dom godare såserna vi har på jobbet enligt min smak.

Fel
Den här filmen finns inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star