Cookfortheplanet

Tips från självaste Anders Uddén kulturchef i Söderhamn som har ett stort intresse för mat och inte bara att äta maten utan även att laga den samt värna om miljön ansvarsfullt och hållbart. Uddén säger själv att han tänkte att det skulle vara kul att få igång lite leveranser av mat som blir över till människor som behöver!

– Allt för många vet inte hur man lagar vanligt enkelt käk och äter därför en massa skräp. Vi på Cornsfood håller självfallet med och hoppas detta kan få ringar på vattnet.

– Det hela kokade ner likt en bra fond till mitt splitter nya sociala projekt #cookfortheplanet!

Idén är enkel; du som lagar mat och tar ansvar för att ge dig själv och dina närmaste god och hälsosamt käk har förmodligen lite rester över efter varje måltid. Min idé är då att du ger ”matlådan” till någon som behöver ett bra mål mat! Vem du väljer är ditt beslut, men om du samtidigt ta en blid på maten/lådan/personen och taggar med #cookfortheplanet eller publicerar här på sidan eller på Instagram med samma tagg så kommer vi att sätta igång något stort, det är jag övertygad om!

Vi som lagar mat från grunden, med bra råvaror, lokala råvaror och delar med oss av den gör en insats för hälsa, miljön, livskvalitet och hållbarhet.

Nu kör vi, vem får din första matlåda?

>> https://www.facebook.com/cookfortheplanet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star