Spritmuseum lanserar digitalt julbord

– För oss är julen en av de käraste högtiderna på året. Det är nu vårt lilla museum kommer till sin bästa rätt. Vi pyntar, låter våra kockar och dryckesexperter plocka fram det allra bästa vi kan erbjuda för att ge våra gäster den ultimata julbordsupplevelsen. Nu kan inte alla ses fysiskt men vi vill ändå, givet förutsättningarna, ge den bästa upplevelsen vi kan, säger Ingrid Leffler, Museichef på Spritmuseum.

Spritmuseums restaurang håller öppet som vanligt där det digitala julbordet är ett komplement för de som vill samt större sällskap. Det innebär egentligen inga större förändringar från den planerade julmenyn – förutom att maten körs ut till deltagarna. Fortsatt på Spritmuseum, har deras dryckesexperter tagit fram rekommendationer på dryck, med och utan alkohol, till menyn.

Eftersom Spritmuseum årligen är värd för SM i Snapsvisor kommer utskicket även med ett par väl utvalda visor och för den som vill går det också att addera en snapsvisetävling, eller en digital visning av nyöppnade Vin med museets dryckesexpert Nadja Karlsson. Alla digitala hälsningar och tillägg skickas med för att visas via Teams, Zoom eller annat verktyg som företaget använder till julfesten. Det digitala julbordet erbjuds från 19 november.

– Även om vi inte kan ses på samma sätt som innan, behöver vi varandra nu mer än någonsin. Vi behöver umgås och fåna oss med våra kollegor på julfesten. Det får bara ske på ett annat sätt i år och om vi på Spritmuseum kan bidra med en trevlig stund, god mat, dryck och skratt är vi nöjda, säger Ingrid Leffler.

Spritmuseum tar nu emot bokningar. För mer information och för att boka, vänligen maila restaurangen@spritmuseum.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star