Bästsäljande ”Ölbryggarboken – brygg ditt öl hemma” nu uppdaterad och i ny kostym!

Efter sex år och över 25 000 sålda exemplar är det dags för en rejäl upprustning av ”Ölbryggarboken – Brygg ditt öl hemma”. Ny layout, nyskrivna kapitel, mer om vattenbehandling och 44 helt nya recept på lika många ölstilar.

Precis som tidigare är det här den perfekta boken för nybörjaren, men även den som har bryggt tidigare kan lära sig nya knep och utveckla sitt bryggande. I boken hittar man steg-för-steg instruktioner för bryggprocessen och information om vilken utrustning som behövs. Man får även en grundlig genomgång av de viktigaste råvarorna malt, humle, jäst och vatten. Givetvis medföljer även detaljerade recept på olika ölstilar så att man kan brygga sin favorit. Författaren Peter M. Eronson berättar mer:

”När jag gav ut den första upplagan av boken 2014 så var det den tredje hembryggarbok som någonsin släppts i Sverige. I dag är det den mest sålda vilket känns smått overkligt men oerhört kul. Jag har fått mängder med lovord och positiv feedback genom åren. Bland annat har flera berättat att de till och med tagit steget och startat bryggeri tack vare den här boken. Det känns fantastiskt!”

Om författaren

Peter M. Eronson är bosatt i Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007 och bryggt över 300 brygder hemma i sitt eget kök. Han är certifierad öldomare och en av Sveriges mest utgivna dryckesförfattare med böcker som ”Brygga stiltypisk öl”, ”Mjödboken” och ”Ciderboken” med Magnus Vasilis, ”Kreativ Ölbryggning tekniker, recept och galna idéer” med Simon Svenson, ”Prova öl titta, dofta smaka” med Robert Andersson, ”Beer Brewing & Bastards” med Jonas Darnell samt ”Klona öl”. Tillsammans har hans böcker sålt över 150 000 exemplar. Han blev även utnämnd till Årets Ölgöteborgare 2020.

Läs mer om hembryggning och öl på hans hemsida www.eronson.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star