Julaftonkväll | Ingarö | Västkust Snaps

Det blev julmat på julafton. När jag skriver och läser meningen så låter det så självklart men det är inte självklart för alla. Nu har jag turen att med att få omge mig av så fina vänner som bjuder in till middag, glögg, Kalle Anka, godsaker som flödar och kvällen var precis som om jag hade varit själv men ned vänner i goda vänners lag. Avslappnande och väldigt mysigt. Jag frågade efter täcke och kudde. Där låg jag mätt och kände mig glad.

Hemmagjord leverpastej som var mycket god. Lite mjukare I konsistens än vad jag är van vid.
Skinka, varm, kall och rimmad lax. Flera olika sorters sill, gräslök, gräddfil, gräslök.
Är så Imponerad över saffransbullarnas glans. Hembakat ute på Ingarö.
I Småland äter en brunkål. På Ingarö äter en grönkål. Vart äter vi rödkål?

Det fanns förövrigt prinskorv, köttbullar, ägg och för att inte tala om den kokta potatisen. Jag älskar potatisen. Varför äter en inte mer potatis på julbordet för?

Jag som inte dricker snaps testade Västkust Snaps. Det är den godaste snaps jag har smakat. Det känns knappt slm snaps. Det känns mera som en bättre efterrättsavec. Snapsen innehåller bland annat nypon, slånbär och björnbär. Smaken är rätt söt så om du tycker om beska droppar är detta inte en rekommendation men för oss andra rekommenderar jag den starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star