Oxfilé | Vasagatan| Kött

Så här i dessa tider vill en inte skriva något mindre bra för krogarna runtomkring Sverige. Vi vill alla att vi ska överleva och att det inom snar framtid kan återgå till det nya normala.

Därav hänger jag inte ut något namn denna gång. Men om det personalen har 4 gäster på hela krogen så lägger väl en manken till, vilket en bör göra oavsett om det är 1 eller 50 gäster?

Här har krogen i allafall fastnat för Sydamerikas läckerheter med en stor kärlek till grillen. Det ska upplevas familjärt enligt deras egna hemsida. Det köper jag. Servitören var ändå trevlig och välkomnande.

Krogen ska även vara känd för sin variation på vin samt infuserade cocktails som är inspirerade från Sydamerika. Gästerna utöver oss såg vi gå till baren med vinglaset för att be bartendern dofta och smaka från flaskan och därefter fick gästen helt nytt.

Vi beställde oxfilé, pommes och bakadpotatis med bearnaisesås. In kommer det mat. Trevligt. Medium? Njae. Varmt? Nej! Pommes var kalla initu. Köttet kallt. Min bakade potatis var bortglömd och när den väl serveras? Det kändes som att äta en urvattnad potatis som har stått alldeles För längden. Den matsked bearnaisesås var god så den frågade vi efter lite till. Annars då?

Som helhet riktigt trevlig kväll med en bra förstart med Proscuttio och sötsak på NK. Återkommer längst till Vasastan? Absolut. Men kanske inte hit. Vi får se.

Alla har rätt till en andrachans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star