Tortillabröd | Pizza

Jag älskar dessa tunna tortillabröd. Här väljer jag själv hur extra tunt en önskar med riktigt krispiga kanter. Jag tog resterna från gårdagen och testade även att dutta på den vegetariska ”kyckling” Quorn och det blev ett uns bättre än till tacos men det var ingen favorit. Jag tog även min hemslagna salsasås som det blev två burkar av. Att arbeta ansvarsfullt och hållbart känns både ekonomiskt och bra för själen. För att inte tala om den vita pizzan med tångcaviar, finhackad rödlök och vispad crème fraîche med citron. Mycket bra som förrätt till ett glas bubbel eller en iskall 100w Ipa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star