Nils Oscar | Easy Rider Bulldog | Alkoholfritt

En iskall Nils Oscar passar utsökt till skaldjur och fisk oavsett om det är alkoholfritt eller inte. Däremot har jag upptäckt en ny alkoholfrifavorit, Easy rider bulldog som är helt perfekt i min smak. Jag älskar fruktigheten och den långa smaken som sitter i. Jag tycker om att drycken är fylld med ananas, citrus, örter och aprikosmarmelad. Jag tror att det är aprikossmaken med humle som gör att det passar perfekt till ost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star