Äta allt på en tallrik

När jag började i grovdisken på restaurang Cattelin så lyssnade jag på tugget från renommékockar från begynnelsen men som fortfarande var kvar som inventarie på något sätt genom att ha kommit och gått genom åren. Det var här jag lärde mig att du bör kunna äta allt på en tallrik.

En utan kockarna ville ha grillspett på menyn och ägaren kom ut till köket med stor auktoritet och frågade om det är gott att äta ett grillspett och undrade om kökschefen själv skulle vilja ha en trästicka i mun? Framtoningen var sarkastisk och diskussionen hann aldrig bli en diskussion.

Sen dess har det etsat sig fast på min hjärna och tänker detsamma. Där stod jag i grovdisken och klättrade men sakta och säkert uppåt. Idag befinner jag mig där jag befinner mig. Så allt började med grovdisken och ett grillspett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star