The Hills | Stockholm

Äntligen har jag besökt The Hills på Götgatsbacken 29 på Söder i Stockholm. Ingen mindre än krogprofilen Kenneth Hallström driver det nyöppnade brasseri och bar. Menyn har sin grund i Frankrike med du hittar även svenskt med modern tappning.

När jag tittade på menyn så faller allt min smak gällande förrätter. Hade det stått att burratan kommer i från Frägsta uppe i Hälsingland så hade jag inte valt matjesill. Dumt nog så frågade jag efter att maten kom in men jag blev lika glad för det. Ni som följer mig känner till min förkärlek till Stracciatella och Burratina.

Maten kan vara den godaste jag har ätit på länge och då avnjuter jag god mat varje dag. Jag som inte tycker om dessert men vill ändå ha något sött efter maten delade på Crème brûlée. Wow. Det räcker så.

Servicen är mycket bra och intresserad av att sälja utan överdrivt. The Hills är en krog du vill besöka igen och igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star