Ricci Import | Ekologisk olivolja | Novello

Det blev en uber till Zetas handelsträdgård för att äntligen besöka Ricci Import som säljer ekologisk olivolja av högsta rang och kvalitet. Ricci Import åker själv ner till Sicilien för att ha hand om sitt hantverk där årets olivskörd snart börjar skördas. Tillsammans med familjen och släkt och lokala bönder så handplockas den första skörden av ekologiskt odlade Biancolilla-oliven. Handplockade oliverna kallpressas samma dag i byns lokala press som idag delvis drivs av solenergi!

Bakom företaget finns det genuinitet, värme och stor omsorg med finhet och glädje. Om det är någon olivolja jag rekommenderar så är det denna som jag tycker en kan unna sig och köpa som present till någon som uppskattar och älskar leka med smaker. Jag kommer definitivt att använda några dyrbara droppar Novello på någon av höstens alla rätter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star