Sveriges godaste | Morotskaka | Himmelska

Jag kan knappt beskriva med ord över den morotskaka jag har smakat. Det är svårt att beskriva sötsaker med ord eftersom jag är den här personen som tar bort chokladen i ballerinakakan och bunkrar mariekex så jag har till mitt glas laktosfria mjölk.

Den här morotskakan smakar mjuk pepparkaka men det är ändå inte alls samma ingredienser? Här känner du det krispiga från rårivna morötter och kardemumma. Jag vet inte alls hur ett originalrecept på morotskaka bör se ut men alla har vi våra egna knep vilket gör att alla konditorer gör det så bra.

Det här är det godaste jag nånsin har ätit. Jag hade även tur att gå smaka innan glasyren kommer på. Den hade jag tyvärr tagit bort men kakan som helhet är himmelskt.

Tack för det goda och tack för att det finns sådana oerhört bra bagare och konditorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star