Hallouminara | Vegetariskt

Jag vill bara stänga in mig och äta kött men den här gröna månaden som många förespråkar förföljer mig. All mediadrev är ett drev och jag följer eftersom det här är ett positivt drev.

Jag skriver lite med glimten i ögat eftersom jag äter vegan eller vegetariskt varje dag sen flera månader tillbaks. Mycket handlar om val och valmöjligheter samt hur en stoppar i sig. Om jag går ut och äter så är det självfallet pricken över i:et om köttet är lokalproducerat.

Kvällens tips blev ugnsrostad brysselkål och delikatess-småpotatis med lök och vitlök i ugn med chili tillsammans med en hallouminara på dijon, tomatpuré, crème fraîche, ramslök, dill, vitpeppar, vitvinsvinäger och salt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star