Elite Hotel Marina Tower – Stockholm

Att checka in och ut från verkligheten behöver vi alla göra någon gång i livet. Vart vi hamnar är endast du själv som kan bestämma. Det behöver inte alltid vara på ett hotell utan föreställ din helg i en stuga i skogen med lägereld och vilken mat du önskar laga över glöden. Sen finns det också stunder då du bara vill koppla av utan att tänka på något.

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och utsikt över Skeppsholmen, Djurgården och gamla stan.

Checkar du in sent på kvällen så rekommenderas restaurang SQ som erbjuder minnesvärda matupplevelser. Vår personliga serviceperson kan vara en utav den bästa och trevligaste personal jag har mött på länge. Att bli bemött så perfekt och trevligt höjde hela standarden för kvällen.

Som matfotograf önskar jag inte flingor i kaffekoppar. Dessutom hade jag lagt upp grönsakerna lite snyggare men det är bara en liten petitess i sin helhet.

En riklig frukost krävs om du ska hinna se så mycket som möjligt under dagen. Å andra sidan? Varför ska en alltid skynda sig bort när du bokar enastående rum.

Vilken oas med havsutsikt från alla håll och kanter. Inredningen är smakfullt elegant med badkar och dusch med utsikt över böljan blå.

Boka er egen våning med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Gamla Stan. Rummen är elegant med sobra färger och vackra inredningsdetaljer. Här saknar du egentligen ingenting så njut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star