Caesarsallad

Jag tillhör den här kategorin att det inte finns några fel utan vi har bara olika genvägar men vi måste prata om det här nu direkt.

Vad förväntar ni att få på tallriken när du beställer en Caesarsallad och vad är en Caesarsallad för dig?

Det finns så många sätt att servera men då tycker jag vi bör skriva kökets Caesarsallad om den inte är klassisk. Jag säger inte att någon Caesarsallad är mindre god men jag vill ändå ha romansallad och inte isberg. Jag vill heller inte ha tomat och gurka men återigen är det inget som är äckligt utan däremot önskar jag att det står på menyn.

Väldigt små i-landsproblem. Jag. Vet.

Caesarsallad är en sallad från 1920-talet som är vanlig i det amerikanska köket. Originalreceptet innehöll romansallat, vitlöksdoftande olivolja, worcestershiresås, citronjuice, vitlöksdoftande krutonger, parmesan och ägg. (WIKIPEDIA)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star