Tappa inte glädjen

Du vet när du älskar ditt arbete. Det är när du åker in på din lediga dag och förpreppar för dig själv och kollegor men framförallt så det finns möjlighet till försäljning direkt till gästerna. Det är liksom mottot, inte att du arbetar på din lediga dag men glädjen. Jag däremot skulle kunna arbeta dygnet runt men med lite vila mellan varven. Att driva något eget betyder egentligen aldrig ledighet. Jag driver inget eget men alla vet att det är min dröm.

Jag är aldrig ledig i hjärnan. Den varvas mellan maträtter, menyer, drinkar, eventuellt och vad som komma skall. Jag brukar säga att allting är möjligt även om det inte alltid känns så men jag tror på karma, att det goda kommer. Inte smärtfritt utan vi måste jobba för’t. Den enda vi inte får tappa är glädjen.

Så är det om du har en bra chef och som dessutom vet vad som gäller när det gäller.

Visst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star