Att nå sina drömmar

Jag har varit på några möten på en välkänd krog i residensstaden som står med öppen arm för ny energi med vilja och glädje att ta verksamheten ännu mer framåt.

Min största dröm är att förverkliga detta. Det finns redan stor potential med fungerande bageri med en bagare som levererar bröd, bullar och andra godbitar. Den biten som är min svagaste punkt. Skönt att den sköts automatiskt så slipper en måtta.

Jag är också så oerhört trött på stressande kollegor, noll intresse på roliga happenings. Jag förstår inte varför en del väljer servicebranschen. Jag förstår inte. Att kunna se sin egen arbetsplats som sitt eget tycker jag är viktigt men å andra sidan är jag skolad på en annan nivå. Kanske sämre, kanske bättre?

Här finns ett riktigt kök som jag längtar efter. Idag harvar jag med två kokplattor. Det testar mitt tålamod varje dag.

Det skulle bli min meny helt och hållet. Alltså mitt. Inget som alltid har funnits ska vara kvar utan det blir mitt.

Diskussion är pågående och en dröm bör aldrig släckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star