Ryd | Brändeborg skola

I en Småländsk idyll, nära skog och sjö, finner du Brändeborgs gamla skola. Sekelskifteshuset var från början byskola i Brändeborg. Idag går det att hyra huset för festligheter eller om du bara behöver koppla av. Det finns två kök, stora fina rum, två våningar, utomhuspool, bastu och det bästa tänkbara utbud på 400kvm.

Livet på den gamla anrika Brändeborgs skola fortsätter med frukost. Därefter hyrde vi båt, köpte fiskekort och rodde över sjön från Norraryds Camping och stugby för de som älskar äkta småländsk natur. Vid sjön och Nationalparken Åsnen i Småland, Södra Sverige. Här kan du med gott samvete slappa och återhämta dig från vardagens stressiga tillvaro. Psss! Vi har massor av spännande och häftiga aktiviteter för de om föredrar en aktiv vila!

>> Läs mera här

Ett svar på “Ryd | Brändeborg skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star