Brändeborg skola | Urshult Bageri

Semestern fortsätter på Brändeborg. Vi utforskar fiskevatten och fina små cykelvägar.

Vi har eldat men inte i alla kaminer men det finns så mycket utrymme och möjligheter. Karlshamn ligger bara 43 km ifall en har tid eller önskan till utflykt lite längre bort. Annars kan en Älgsafari, Bil-kyrkogård eller minigolf alltid vara något? Om inte annat så behöver en inte alltid göra något på sin semester.

Om brödet börjar ta slut så drar ni bara ett par kilometer från Brändeborg skola till Bageriet i Urshult. Idag arbetar 4:e generationen ur familjen Karlsson i företaget. Även om Urshultsbagarn idag är ett toppmodernt bageri med rationell produktion anpassat efter dagens behov, genomsyras företaget av gammal genuin hantverkskänsla. Inget lämnas åt slumpen i arbetet med att framställa det goda, saftiga och hälsosamma Urshultsbrödet. Magiskt att allt detta finns mitt ute i ”skogen”

➡️ Hyr Brändeborg skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star