Fishy Biz | Barsebäckhamnen

Mitt i ingenstans mellan Barsebäck resort, Barsebäck Golf & Country Club och snett framför Barsebäcks kärnkraftverk ligger foodtruck Fishy Biz precis intill Barsebäckshamn.

Du känner inte till detta om vi inte pratar om det. Efter en fin kväll i Hofterup så fick vi idag en guidad tour runt Barsebäck, Kävlinge och Löddeköping med en lunchpaus på Fishy Biz.

Oerhört trevlig liten foodtruck med utlåning på picknick filt, bra och fin meny. Inte för många rätter vilket jag hyllar. Många krogar eller foodtrucks ska ha så mycket på menyn men kvalité framför kvantitet och här bjuds det på kvalité med portioner för både stora och små.

Maten serveras i unika plastfria skålar vilket gör att du äter inte bara gått utan du supportar miljövänligt och minimerar avfall. Produkterna av formpressad fiber är banbrytande på marknaden eftersom de hjälper starka varumärken att uppnå sina mål inom hållbarhet och cirkulär ekonomi.

Fy 17on vad jag är glad att detta finns och att ni som har vägarna förbi drar hit. Det finns något för alla plånböcker och framförallt stöttar vi det lokala i Barsebäck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star