Villa Salthamn | Rolf and Friends

Alldeles intill Wildfood Café och Rolf and Friends finner ni Villa Salthamn på 660 kvm och har en magnifik utsikt över havet.

Här erbjuds ett luxuöst boende för upp till 23 personer, fördelat på sex dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till sex extra bäddar. Lägg till fem badrum, två kök, en lounge med öppen spis, relaxavdelning med inomhuspool, bastu, biljardbord samt en stor uteplats mot havet för 20 personer så förstår du säkert att det här är ett boende av yppersta klass.

”En journalist skrev – ”Det är lite som att kliva in i en Hollywoodfilm från 70-talet. Villan har fått behålla tidstypiska.”

Passar perfekt för er som vill unna er personalverksamhet med lite lyx och flärd eller varför inte gå ihop flera stycken för avkoppling i goda vänners lag.

Nära till restaurangen och café, presenthandling, kläder, avnjuta underbar utställning eller bara njuta av miljön tillsammans med något läskande från baren. Jag vet också något bättre? Paketera in den stora salen med discokulan och forma er egen dansantafest för kvällen. Magi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star