En röst på Centern | Bevara vår landsbygd

En röst på Centern i Söderhamn är en röst för utvecklingen och nya möjligheter där vi inte går i samma fotspår. Centerpartiet har även stöttat och varit huvudsponsor för Pride under flera år. Även privata personer inom partiet har stöttat olika projekt jag har varit delaktig i för människor i olika situationer.

En röst på Centern i Söderhamn är en röst för egen vilja till att välja vart du vill bo som äldre och med vem. En röst på Centern är att vi ska utveckla landsbygden och låta den få växa med nya/äldre och unga generationer. En röst på Centern är att vi ska kämpa för gårdsförsäljning gällande öl/vin vilket skapar arbetstillfällen, gynnsam turismutveckling och bra marknadsvärde ute i Europa. Om Centern tar över så kan jag garantera er att jag kommer fortsätta med det jag gör.

Personligen skulle min röst även kunna gå till Moderaterna. För eget privata så har Centern gjort väldigt mycket i stan som jag värdesätter högt när jag själv inte har orkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s