Så sugen |S.O.S

Jag har varit så sugen på S.O.S, nachos och vanlig husmanskost i flera veckor. Det blir liksom inte av att äta sådan mat på krogen och i mitt lilla hus finns inget sådant utrymme. Sist blev jag bjuden på frukost vilket var lycka att för gom och själ. I dag kom Henrik och sa att jag skulle blunda. En tallrik med kycklingnachos stod framför mig och en liten. Hur underbart är inte det? Det kompletterade min ynka frukost.

Frågan är: När äter jag sill, ost, laktosfri gräddfil, kokt potatis och tunnbröd med min favoritöl?

Snacks
Frukost
Kycklingnachos utan majs tyvärr
Min chefs tallrik för hon vill blanda själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s