Nyhet till alla finsmakare – Operakällaren tillbaka med färdiglagade maträtter

Foto: Petter Bäcklund

Ibland är det bara så skönt att inte behöva ställa sig i köket och hacka, skära, fixa, lägga upp allt fint innan en bild och sen matlagning!

Operakällaren är tillbaka i butik. Med fem färdiglagade maträtter presenterar kökschef Stefano Catenacci Food by Nobis. Med passion och expertis har Stefano valt ut klassiska måltider som speglar den mat som dagligen serveras på Operakällaren. Med matlagning i fokus, skapas höstens godaste nyheter.

Det känns fantastiskt att vara tillbaka med färdiglagade maträtter. Kanske kommer inte alla ihåg, men jag var faktiskt pionjär på området för flera år sedan. Nu är jag tillbaka med fina premiumprodukter som jag känner mig väldigt stolt över, säger Stefano Catenacci, Kökschef Operakällaren.

Med filosofin ”ät gott på enkelt vis” presenteras fem maträtter. Samtliga smakrika och klassiska, en bit av Operakällaren helt enkelt. Köttbullar med potatismos, kokt kalv i dillsås, biffstroganoff med vildris, sendaninipasta med hummersås och fisk med het ingefärssås är rätterna som finsmakare kan ta med sig hem. Rätterna presenteras i en- eller tvåtrågslösningar beroende på rätt, så köttbullar och mos inte blandas.

Operakällaren har lång erfarenhet av färdiglagade måltider och de första rätterna lanserades redan 2005. Efter ett par års frånvaro är Food by Nobis äntligen tillbaka med Operakällarens rätter i butikshyllorna. Food by Nobis har ledande kompetens inom tillverkning och utveckling inom färdiga måltidslösningar.

Produkterna lanseras under september i utvalda ICA-butiker i Stockholm för att successivt finnas tillgängliga i fler butiker under hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s