Tomat | Frukost

Jag tycker tomater (ej för tjocka) är så gott tillsammans med basilika, balsamico, olja, flingsalt, finkorning svartpeppar och lite vitpeppar. Framåt middagen ringar jag över rödlök som bör ätas med min favoriträtt spaghetti och köttfärssås.

Hur gör ni eran köttfärssås? Jag kokar en grund på grönsaker som senare vänds ner i stekt köttfärs som får ligga och puttra. Det sista som jag häller i är laktosfri grädde. Ingen köttfärssås utan grädde i min värld.

Väldigt få personer lyckas göra den för. Hittills har jag bara träffat på två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s